Tuesday, 1 March 2011

Bersantai dengan kawan-kawan ana Tempat : melody beach

Ari yang indah burung berkicauan..dikawasan kampong dihalaman rumahku..burung2 bersahut-sahutan menyanyikan lagu dengan burung2 lain.Pada hari yang cuti itu ana bercadang untuk bersantai dengan kawan2  ke melody beach berdekatan dengan tempat tinggalku,Memang rindu sangat2 nk meluangkan masa bersama kawan2 ana..xlama lg kte org akan berpisah menuju haluan masing2….sedih juga tapi tu tanggungjwb harus kami pikul sebagai student.kte org tenangkan fikiran di tepi pantai dengan iringan bunyi ombak ciptaan Allah!  Ana bersyukur kerana hidup dikurniakan pancaindera yang dapat melihat n mendengar....pemandangannye cukup cantik.subahannallah betapa indah nye melihat keindahan semua itu….alhamdulillah syukur dengan nikmat diberi. ok nk cerita sebenarnya ana membuat plan nak bermain layang2 di tepi pantai..rindu sgt2 zaman kanak2 dlu…tapi rancangan itu terpaksa dibatalkan oleh kerana angin terlalu kuat….n kwn2 ana xpndai main layang2 hahaha..lucu lak ase.ana bukan tinggal di kampong tapi ana boleh main je…sebab jiwa ana lebih suka ketenangan suasana di kampong hehe….


Ana ada sempat rakamkan kenangan semasa di melody beach 


Time ni ana duk teringat kat someone hehehe…jauh btl dimata namun dekat dihati….

    













Hasil dari teringat kat org yang ana sayang tu…ana lakarkan nama ana n org yang ana syg tu di pasir yang pantai yang putih itu hehe..
Ini hasilnye 



xcntik sangat sebab ombak asyik bawak je lukisan ana tu…tapi xpela janji nmpk ok dah le...hehehe


Ok Ana nak tunjuk gambar2 kenangan ana dengan kawan2 ana plak


nampak ana je yang lebih dalam gambar nie kan??haha..konon nk terbang lak 2 hehehe

 
haa tu kwn2 ana yg duk sibuk posing...ecece perasan pun da kwn ana 2 hahaha


Ni apasal la 2...nk posing ke nk menjaja selipar harga 1osen 2?? murah2..!!! mari beli selipar nie hahaha.. gmbr nie nmpk cam kwn ana duk termenung tp dy senyum plak,xtau la 2 haha

posing2 cpt! hehe


nie la gmbr sempat dirakamkan ana n kwn ana.....

Nie haa kwn ana nie..ala2 posing nk jd model ke??

Ok ana ada nk tunjuk sesuatu hehe…n posing nie mmg berani r hahaha


Gambar yang ana nk tunjuk nie…kenangan indah btl hehe..n cam org zaman batu dlu..angkat senjata n berbunyi hugaa2!!! hahahaha
 ok nie dia...


Memang  agak sengal btl kwn ana nie…hahhaha..tp time nie xblh lupa sgt bnyk sgt cerita kelakar time nie haha.

ok...la sebelum kita org blk.ana n kwn2 pegi makan dlu...


Nampak sedap je udang 2...urmmmm....nyam2 sedap btl mkn!















ok la....utk penutuo cerita bersantai ana dengan kawan2 ana nie dalam diari ana ni...
ana syg kt kwn2 ana.....harap ikatan ukhwah xkan terhapus!

terciptalah sebuah kenangan indah bersama kwn2 ana......

3 comments:

  1. ukhwah fillah...
    syukur2..Allah bg kurniaan perasaan antara kite...
    moge2 kekal..ingt kiteorg..hehe

    ReplyDelete
  2. thanks....nty kte kuar lg yer! =)

    ReplyDelete