Sunday, 6 March 2011

18 Januari 2011

Terimbau kenangan semasa ana n sahabat ana membuat kejutan buat seorang sahabat ana yang dikenali sejak zaman skul lg…
Ok, ana ase sungguh bahagia bila melihat sahabat ana terharu sbb besday dy da org hadiahkan kek utk dy…time 2 ana masih ngt dy hampir menangis oleh kerana perasaan dy brcampur baur..ana ada interview  sahabat ana apakah perasaan sahabat ana 2…ok cam nie :
Ana > : Mimi, nape kau nmpk nk nangis nie??
Sahabat  name > Mimi : aq hepy sgt sbb first 1 kwn aq buat smua nie…aq ase gembira,sedih..terharu sgt2
Ana > ohh….xde pape la pape2 pun kau la sahabat aq! Semua nie sbb aq nk hepykan kwn aq je..
Mimi > thanks ana! Kau la sahabat aq! Aq akan ingt smpai bila2…
Ok cam 2 la lbh kurang cam 2 ana dpt interview
kwn ana..ana ase sungguh bahagia sekali melihat kwn ana gembira! 


Happy birthday to u!
Happy birthday to u..
Happy to u my best friend…..!!!






Besday buat sahabat ana..mirul!

ok next...............
cecite bab pose n nk gambarkan suasana time 2....



Nie haaaa.....kwn ana agak sesengal sgt time nie...pnt je ana snap xtgk kamera lak! aduhh....
nk modelkan kek n rambut TROJAN ke??haha


promosi KEk..........blh cuba dlu baru beli....hahaha..ada ke cam 2???
nyum2........smpt lg ana pose time nk mkn kek hehe


ok nie la kenangan gmbr ana dgn sahabat ana....sweet je =)


ehh2 curi buah ceri ana yer!!??


ok...ana da lagu nk bg nie..jeng3


thanks sbb sudi jd sahabat ana selama kte kenal nie.....friend ship forever!
 

Tuesday, 1 March 2011

Bersantai dengan kawan-kawan ana Tempat : melody beach

Ari yang indah burung berkicauan..dikawasan kampong dihalaman rumahku..burung2 bersahut-sahutan menyanyikan lagu dengan burung2 lain.Pada hari yang cuti itu ana bercadang untuk bersantai dengan kawan2  ke melody beach berdekatan dengan tempat tinggalku,Memang rindu sangat2 nk meluangkan masa bersama kawan2 ana..xlama lg kte org akan berpisah menuju haluan masing2….sedih juga tapi tu tanggungjwb harus kami pikul sebagai student.kte org tenangkan fikiran di tepi pantai dengan iringan bunyi ombak ciptaan Allah!  Ana bersyukur kerana hidup dikurniakan pancaindera yang dapat melihat n mendengar....pemandangannye cukup cantik.subahannallah betapa indah nye melihat keindahan semua itu….alhamdulillah syukur dengan nikmat diberi. ok nk cerita sebenarnya ana membuat plan nak bermain layang2 di tepi pantai..rindu sgt2 zaman kanak2 dlu…tapi rancangan itu terpaksa dibatalkan oleh kerana angin terlalu kuat….n kwn2 ana xpndai main layang2 hahaha..lucu lak ase.ana bukan tinggal di kampong tapi ana boleh main je…sebab jiwa ana lebih suka ketenangan suasana di kampong hehe….


Ana ada sempat rakamkan kenangan semasa di melody beach 


Time ni ana duk teringat kat someone hehehe…jauh btl dimata namun dekat dihati….

    













Hasil dari teringat kat org yang ana sayang tu…ana lakarkan nama ana n org yang ana syg tu di pasir yang pantai yang putih itu hehe..
Ini hasilnye 



xcntik sangat sebab ombak asyik bawak je lukisan ana tu…tapi xpela janji nmpk ok dah le...hehehe


Ok Ana nak tunjuk gambar2 kenangan ana dengan kawan2 ana plak


nampak ana je yang lebih dalam gambar nie kan??haha..konon nk terbang lak 2 hehehe

 
haa tu kwn2 ana yg duk sibuk posing...ecece perasan pun da kwn ana 2 hahaha


Ni apasal la 2...nk posing ke nk menjaja selipar harga 1osen 2?? murah2..!!! mari beli selipar nie hahaha.. gmbr nie nmpk cam kwn ana duk termenung tp dy senyum plak,xtau la 2 haha

posing2 cpt! hehe


nie la gmbr sempat dirakamkan ana n kwn ana.....

Nie haa kwn ana nie..ala2 posing nk jd model ke??

Ok ana ada nk tunjuk sesuatu hehe…n posing nie mmg berani r hahaha


Gambar yang ana nk tunjuk nie…kenangan indah btl hehe..n cam org zaman batu dlu..angkat senjata n berbunyi hugaa2!!! hahahaha
 ok nie dia...


Memang  agak sengal btl kwn ana nie…hahhaha..tp time nie xblh lupa sgt bnyk sgt cerita kelakar time nie haha.

ok...la sebelum kita org blk.ana n kwn2 pegi makan dlu...


Nampak sedap je udang 2...urmmmm....nyam2 sedap btl mkn!















ok la....utk penutuo cerita bersantai ana dengan kawan2 ana nie dalam diari ana ni...
ana syg kt kwn2 ana.....harap ikatan ukhwah xkan terhapus!

terciptalah sebuah kenangan indah bersama kwn2 ana......